Известие

Collapse
No announcement yet.

Видях те,ти ли беше?!?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Днес, около 3 следобяд, MaDHaCkEr избуча по трамвайните линии на "Ломско шосе", след колелото на 7-цата, посока център.

П.С. Бях с MUROMAN и тъкмо паркирах "совалката", в търсене на PVC коляно из местните железарии.
    75 2.5 QV 08.86 г. - Ех...
    155 1.7 07.93 г. - Сиромашки тунинг + JR filter + ниска - замина за скрап...
    FIAT Tipo 1.6 12.93 г. 835С1.000 - вече 2.0 TS 8V Turbo с екстрите от горната...
    Мненията са като задниците - всеки си има!

Comment

• Първоначално публикувано от ivo_red Покажи съобщение
      Тук е мястото да "благодаря" на колегата с черната 155-ца СА 8366 **, не знам дали е от форума, но се опита безуспешно да ме пребие на Цариградско. Ако чете да знае, че е пълен идиот и не си засужава колата, даже никаква не заслужава
      ЪЪъъ Тва е кретенско .... какво имаш предвид да те пребие да те отнесе или ...

Comment

• Първоначално публикувано от AntiLuuP Покажи съобщение
        ЪЪъъ Тва е кретенско .... какво имаш предвид да те пребие да те отнесе или ...
        засече ме по много селски начин, въпреки че много добре ме видя. не знам,може би го хвана яд, че го изпреварвам....Иначе за бой имам една метална палка на задната седалка, можеше да тествам здравината и в главата му
        (1996) 146 ti EX ( 2008 ) 159 Sportwagon 3.2 JTS

Comment

• Първоначално публикувано от ivo_red Покажи съобщение
          засече ме по много селски начин, въпреки че много добре ме видя. не знам,може би го хвана яд, че го изпреварвам....Иначе за бой имам една метална палка на задната седалка, можеше да тествам здравината и в главата му
          ами днеска един пич със 145-ца (червена) в Младост 4 ме изуми как без притеснение,че идва от път без предимство(едно "y"-образно кръстовище) си минааа....аз му свирнах,защото явно не се осъзна,че ако не си гледах пътя като него,щеше да стане сакътлък
          Alfa Romeo 146TD '97 156 2.4 20v
          sigpic

Comment

• Вчера около 18.00 пред фри шопа на Кулата 1 винено-червена (ако не бъркам цвета), 155-ца със софийска регистрация и с китосан преден капак над десния фар. Реших, че ще го снимам на излизане от магазина, но... беше си заминал.
            166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена

Comment

• Първоначално публикувано от TRENDi Покажи съобщение
              Днес, около 3 следобяд, MaDHaCkEr избуча по трамвайните линии на "Ломско шосе", след колелото на 7-цата, посока център.

П.С. Бях с MUROMAN и тъкмо паркирах "совалката", в търсене на PVC коляно из местните железарии.
              Не съм ви видял братле иначе щях да спра да ви видя
              Alfa Romeo 156 2.4 JTDm 20v
              sigpic

Comment

• GTV с номер 6363 към 14 на Сливница и Опълченска. С клубен стикер и надпис Лисан сервиз. Да се обажда

Comment

• Вчера на 12.07.2009 видях в района около Кино Арена Запад (до кардиологичната 3-та градска болница) около 18-19ч. една черна или тъмно синя Алфа 166 преди фейс лифта. С шофера се спогледахме.....не помня номера, но мисля че имаше 1 и 6. Някой да се познава?
                  Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
                  Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

• Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщение
                    Вчера на 12.07.2009 видях в района около Кино Арена Запад (до кардиологичната 3-та градска болница) около 18-19ч. една черна или тъмно синя Алфа 166 преди фейс лифта. С шофера се спогледахме.....не помня номера, но мисля че имаше 1 и 6. Някой да се познава?
                    Там има една синя 166 СА 9921 ** няколко пъти съм го засичал в района

А теб преди малко те видях за пореден път пред аптеката .. някой път ще спра да се видим
                    Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99
                    Alfa Romeo 166 2.4 JTDm '05

Comment

• Мини нямаш грижи Аз си я паркирам, така че да си я наглеждам по всяко време
                      Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT

Comment

• Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщение
                        Мини нямаш грижи Аз си я паркирам, така че да си я наглеждам по всяко време
                        Сега не беше където стои обикновено
                        Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99
                        Alfa Romeo 166 2.4 JTDm '05

Comment

• Хахах нямаше места като дойдох, но пак си я виждам - леко по диагонал ми идва

FIAT Coupe 16VT

Comment

• лелче с 145-ца бордо(не запомних номера) ако четеш тук...
                            следващия път,ако караш по Сливница ,в лявата лента с 30 ....много ще ти се радвам
                            “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
                            ― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle

Comment

• По Сливница посока Люлин във вторник вечерта сива алфа 156
                              Видях, че е клубна чак след като ме изпревари колегата, за жалост номера не помня, СА 9........
                              sigpic
                              Alfa Romeo156 1,9 JTD, Lexus IS 200

Comment

• На стамболийски пред едно заведение Лачена 33-ка черна с лепенки и свежи джанти С 6869..... ???? И една 147 купе с лепенка екстрийм ... ама номера е мъгла ....

Comment

Working...
                                X